Contact

Dakkapellen

Met een dakkapel van De Ruiter de perfecte uitbreiding.

Investeer in uw woning en laat een dakkapel plaatsen.

Misschien overweegt u al langer om uw woning of bedrijfspand te verbouwen. Een voor de hand liggende optie voor een uitbreiding of verbouwing is om een dakkapel te plaatsen. Een dakkapel biedt meer oppervlak voor slapen, werken, opbergruimte of een praktijk aan huis. Geniet ook van meer licht op de zolderetage en een royalere trapopgang. De voordelen van een dakkapel zijn legio! En daarom is het tijd om u te oriënteren op de keuze van de juiste vakman.

In Leeuwarden is er geen betere aannemer dan Renovatie en Onderhoudsbedrijf C. Veenstra. Ons team komt graag met de grootste expertise uw dakkapel plaatsen. Wij hebben vijftien jaar ervaring in huis om u door het hele traject, van idee tot realisatie, heen te loodsen. Uw project is bij ons in goede handen.

Officiële dealer van De Ruiter-dakkapellen

In 2014 openden wij onze showroom van De Ruiter, dé specialist in dakkapellen. Als trotse dealer voor geheel Friesland bieden wij in onze showroom een overzicht van alle mogelijkheden. Wij zijn echter niet alleen in Friesland, maar ook in Groningen en Drenthe actief.

Kom dus vooral een kijkje nemen in onze showroom in aan de Langdeelstraat 5, 8936 AW in Leeuwarden. U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch of via het contactformulier bereiken.

Bel vrijblijvend:
085-2081482